SCHRIJF EEN REVIEW

19 Reacties

 1. Quirine Overeijnder

  Ik wil even een shout-out geven aan Rick Kopinksy! Zijn energieke, actieve aanpak en positieve vibe hebben mijn verkooptraject echt naar een hoger niveau getild.

  Rick is niet alleen een makelaar; hij is een ware superster in wat hij doet. Altijd een stap vooruit, altijd met een glimlach, en altijd klaar om te helpen. Hij maakt de verkoop van mijn huis niet alleen makkelijk, maar ook nog eens leuk!

  Ik kan Kopinsky Makelaardij en met name Rick dan ook niet genoeg aanbevelen. Als je een topmakelaar zoekt die echt actief met je meedenkt en je letterlijk ontzorgt, zoek dan vooral niet verder! This is the place to be!

  Antwoord
 2. Mr F.G. Boomsma

  Woonachtig in Biggekerke, Zeeland, moest ik een pand verkopen in Monnickendam. Gezien de afstand best een lastig verhaal. Rick Kopinsky, een altijd vrolijke makelaar met duidelijk plezier in zijn werk, heeft mij in dit proces perfect begeleid. Pro-actief, met zeer effectieve ideeën en altijd uitstekend bereikbaar. Resultaat: pand vlot verkocht voor een prima prijs. Kortom: Ontzorging ten top. Een absolute aanrader!

  Antwoord
 3. Duncan Last

  We first met Rick Kopinsky when we bought our apartment in Amsterdam in 2013. We had such good memories of working with him that we called him when we decided to sell it 9 years later. He was very effective in preparing the apartment for sale, organizing viewings and then arranging for bids. The result was an excellent price and a smooth contractual process. Fantastic job, well done Rick! Would highly recommend your services to all prospective sellers out there.

  Antwoord
 4. Jeff

  Zeer content met de diensten van Rick. Hij had zich vooraf erg goed voorbereid, dit bleek uit de gerichte informatie uit het kadaster en een zeer actuele kennis over de verkoopprijzen die betrekking hadden op mijn woning. Tijdens het verkoopproces heeft hij alle zorg uit handen genomen door alles zorgvuldig te organiseren en uit te voeren.
  Mijn appartement was in een week verkocht, tijdens het proces van biedingen was de begeleiding zeer efficiënt en de adviezen waren verhelderend. Wat ik prettig vond was dat hij zich nooit sturend heeft opgesteld maar altijd oog en oor had voor hetgeen ik belangrijk vond, daarnaast is Rick helder in zijn communicatie en ook buiten kantoortijden bereikbaar.

  Antwoord
 5. Peter Koot

  Rick heeft op een uiterst effectieve manier een huis verkocht in Purmerend. De samenwerking was prettig te noemen. Hij nam mij mee in al zijn beslissingen en maakte het mij daardoor uitermate gemakkelijk. Ik wist door zijn manier van handelen precies waar ik aan toe was en wat ik eventueel zelf nog moest ondernemen. Echt een prima makelaar, die zich aan alle afspraken houdt. Bedankt Rick!

  Antwoord
 6. Niek en Job

  Voor de tweede keer Rick als verkoop makelaar in de arm genomen en voor de tweede keer meer dan tevreden. Rick is altijd bereikbaar, betrouwbaar en denkt in alles mee. Op zijn goede advies hebben wij de woningen met goede voorwaarden kunnen verkopen.

  Antwoord
 7. Peter en Chris

  In één woord: topper! Toen we besloten om ons huis te verkopen, hebben we 6 verschillende makelaars benaderd om hun visie daarop te geven. Onze keuze viel op Rick omdat we vonden dat zijn persoonlijke aanpak voor ons en voor onze potentiële kopers beter zou werken.
  Als onafhankelijke makelaar hadden we het gevoel dat Rick net dat stapje extra zou doen en dat dachten wij van met name de andere grotere kantoren niet te zien. Rick heeft gedurende het hele proces uitstekend werk geleverd en was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Hij heeft echt een passie voor zijn vak en dat vertaalt zich in de resultaten. We zijn heel tevreden. Bedankt, Rick!

  Antwoord
 8. Norbert

  Rick heeft ons voor de derde keer prima geholpen!
  De eerste keer hebben we een appartement in de Pijp via Rick gekocht.
  Daarna hebben we met zijn hulp een mooi appartement met dakterras aangekocht in oud-west en nu heeft hij voor ons een appartement op de Albert Cuyp verkocht.
  Rick is vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar, hij communiceert helder en is bereid altijd een stap extra te doen. Wij zijn wederom erg tevreden over zijn diensten.

  Antwoord
 9. Mirjam Meeuwessen

  Rick heeft ons op een zeer fijne manier begeleid met de verkoop van ons huis. Professioneel, helder, eerlijk, positief en altijd vrolijk. Rick was goed bereikbaar en had een luisterend oor.
  Een huis verkopen is al spannend genoeg dus een makelaar als Rick om je heen was voor ons zeer prettig en zou ik hem iedereen adviseren.

  Antwoord
 10. Piet en Geertje

  Als je na 49 jaar besluit om je huis te verkopen, is dat niet zomaar iets. Dan is het fijn om een verkoopmakelaar met kennis van zaken te hebben. Nu hoor ik u denken ‘alle makelaars hebben toch kennis van zaken’. Dat mag je natuurlijk wel verwachten. Maar Rick onderscheidt zich echt als het gaat om persoonlijke aandacht en begeleiding. Dit gaf voor ons de doorslag om met Rick in zee te gaan. Het resultaat: hij heeft ons volledig ontzorgd bij de verkoop van ons huis op Marken. Dus, zoekt u een verkoopmakelaar? Wij bevelen Rick zeker aan!

  Antwoord
 11. Anne-Sophie

  I have had the occasion to work three times with Rick. When he was not yet working for his own account, to rent an apartment. In 2016, when I bought an apartment in Amsterdam and finally when I recently sold the same apartment.
  It is always a pleasure to work with him!
  He is providing good advices, he is reactive, proactive and very conscientious.

  Highly recommended!

  Antwoord
 12. Theo Tuijp

  Rick heb ons huis binnen een week verkocht! De samenwerking is ontzettend goed verlopen en de bereikbaarheid van Rick is super! Kopinsky makelaardij is door Ricks persoonlijke aanpak en begeleiding kortom n echte aanrader voor ieder die succesvol z’n weg wil vinden in makelaarsland!

  Antwoord
 13. Bert Wesseling

  Bert 4-6-2020
  Rick heeft mijn huis verkocht.Wat wij af gesproken hadden heeft hij waar gemaakt hij is vriendelijk en deskundig .Ook als je vragen had kon je na vijf uur bellen. Ook heeft hij zijn agenda om gezet, om dat ik dacht dat 3uur wel genoeg zou zij om even naar de vuilstort te gaan in Purmerend.
  Dus Goed gedaan Rick.

  Antwoord
 14. Klaas Jan Kwadijk

  Betrouwbaar, deskundig en een prettig mens. De verkorte samenvatting van de werkwijze van Rick Kopinsky. Daar komt bij zijn gedrevenheid, meedenken en flexibiliteit. Voor ons heeft dit alles tot een heel mooi resultaat geleid met de verkoop van ons woonhuis in Monnickendam! Verkoop in 1 dag! Ik kan kortom iedereen Kopinsky makelaardij aanbevelen!

  Antwoord
 15. Margot

  Ik ben uitermate tevreden met Rick als verkoopmakelaar. De fijne begeleiding, zijn vriendelijk- en deskundigheid gaven me volledig vertrouwen. En het resultaat is top! Een absolute aanrader voor andere woningverkopers.

  Dank Rick, echt ontzettend fijn dit met jou te mogen doen.

  Antwoord
 16. AdN

  In 2017 i.s.m. Rick Kopinsky een appartement aangekocht. Gedurende het aankoopproces heeft Rick mij continu van professioneel advies voorzien. Verder heb ik Rick ervaren als een bijzonder flexibel en vriendelijk persoon die altijd de tijd neemt om zaken goed uit te leggen en/of toe te lichten. In evt. volgende trajecten zou ik zeker weer gebruik maken van de expertise van Rick Kopinsky.

  Antwoord
 17. Anne

  Zeer tevreden met de snelle en vakkundige begeleiding van de aankoop van mijn appartement. Zeker aan te raden!

  Antwoord
 18. Michele Lavelle

  Rick Kopinsky went way beyond just doing the job of selling my sister’s flat in Amsterdam Noord. He also put me in touch with a few people who rapidly sorted out the legals and clearance together with a few essential repairs before selling.

  I asked for a quick sale and accepted a good offer within 3 days of the place being ready. Not only this, final signing was brought forward by 2 weeks so the whole process was all achieved in just 4 weeks!! I live in the UK where selling property can be very stressful but Rick is proactive and made a difficult situation run so easily and stress free.

  I came across Rick several years ago when he sold my parents place. He was brilliant then too and thanks to social media he was easy to find this time round. Thoroughly recommended in every respect.

  Antwoord
 19. Kees

  Rick heeft mij begeleidt bij het aankopen van een nieuwe woning in Broek in Waterland. Hij is inhoudelijk zeer deskundig, en heeft veel kennis van de lokale markt. Prettig in de communicatie, en betrokken gedurende het volledige (aankoop)proces. Een absolute aanrader voor andere woningzoekenden!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *