Waarom taxeren via Kopinsky Makelaardij?

Heeft u een taxatie nodig, omdat u een nieuwe woning gekocht heeft, u benieuwd bent naar de waarde van uw huidige woning, of wilt u uw hypotheek oversluiten? Dan bent u bij Kopinsky Makelaardij aan het juiste adres.

Voor het aanvragen van een (NHG)-hypotheek dient u uw woning te laten taxeren. Voor het taxeren voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Uitsluitend taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige taxatie, uitgevoerd door een betrouwbare partij. Snelheid en accuratesse staan bij ons hoog in het vaandel!

Zodra u een taxatieaanvraag indient heeft u op werkdagen binnen 24 uur een telefonische reactie van een erkende register taxateur. Wij zullen op korte termijn een afspraak inplannen om de woning te taxeren. Vervolgens wordt het taxatierapport opgesteld en toegezonden. U kunt bij ons terecht voor taxaties in o.a.: Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Purmerend, Edam, Volendam, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude.

Ook uw huis taxeren via Kopinsky Makelaardij?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek!
Kopinsky Makelaardij helpt u graag verder.
6 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 21:00