Waalstraat 125-III
Amsterdam

Verkocht

Sfeervolle 3-kamer BOVENWONING van ca. 81 m² met veel AUTHENTIEKE DETAILS en een heerlijk RUIM BALKON, gelegen in de geliefde RIVIERENBUURT! Niet klussen, maar direct VERHUIZEN!!!

DE WONING
Middels het verzorgde trappenhuis bereikt u de toegang van de woning op de derde etage. U komt binnen in een ruime hal welke toegang geeft tot de overige vertrekken. In de hal treft u een separaat toilet voorzien van een fonteintje. De lichte woonkamer met een erker heeft een geweldig zicht door de straat. De authentieke details zoals het glas in lood en de en-suite deuren zijn bewaard gebleven en samen met de gashaard geeft het direct een warme uitstraling. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot het balkon. Het ruime balkon meet ca. 7 m² en is gelegen op het Oosten. Tevens aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken van ca. 3.67 m x ca. 3.97 m. De moderne keuken is enkele maanden geleden geplaatst en van alle gemakken voorzien (o.a. koel-vries combinatie, vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging). Vanuit de woonkeuken heeft u tevens toegang tot de separate wasruimte en het balkon.
Vanuit de woonkamer heeft u middels een vaste trap toegang tot de vierde etage. Op deze etage treft u de tweede slaapkamer en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, designradiator en wastafel. Deze slaapkamer meet ca. 2.97 m x ca. 3.07 m. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een balkon aan de voorzijde van het pand.

HET ONDERHOUD
Het betreft een zeer goed onderhouden bovenwoning. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De luxe keuken is nieuw geplaatst in december 2018. De groepenkast beschikt over 12 groepen en is tevens vernieuwd in 2018. De CV ketel is van Intergas (2004). In 2013 is het dak vernieuwd.

DE LIGGING
De woning is gelegen in de geliefde Rivierenbuurt tussen de Rooseveltlaan en de President Kennedylaan. De Rivierenbuurt wordt gekenmerkt door haar brede opzet van woningbouw, mooie brede straten afgewisseld met openbaar groen. Op loopafstand zijn de Rijn- en Maasstraat gelegen, met veel horeca, speciaalzaken en diverse supermarkten. Voor ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Beatrixpark, het Amstelpark, De Mirandabad, de grootste markt van Amsterdam: Albert Cuypmarkt etc. Binnen 5 minuten fietsen bent u in de gezellige Pijp, met haar vele cafés en restaurants en binnen 10 minuten bent u in het centrum van de stad.
Verder is er een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer (div. tram en busverbindingen) en bent u met de auto zo op de ring A-10, via de S109 en S110. Een parkeervergunning is per direct beschikbaar (Vergunningsgebied: Zuid 4.2 Rivierenbuurt Noord – peildatum april 2019)

DE VERENIGING
De VvE ‘Waalstraat 125-127’ bestaat uit 8 leden. Het aandeel voor dit appartement in de totale VvE bedraagt 15/100ste. De servicekosten bedragen thans € 93,60 p/m.

DE GROND
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon bedraagt thans € 809,60 per jaar. De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing en het huidige tijdvak loopt t/m 31-05-2062.

BIJZONDERHEDEN
– Oplevering in overleg;
– Balkon van maar liefst 7 m²;
– Niet klussen, maar direct verhuizen;
– Amsterdamse notaris naar keuze koper
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Neem contact op