Orteliusstraat 197-HS
Amsterdam

Verkocht

Prachtig gelegen 2-KAMER appartement van ca. 50 m² op de BEGANE GROND met een heerlijke TUIN van ca. 40 m² (Z/W) en de mogelijkheid om nog eens 4 m. UIT TE BOUWEN!

DE WONING
Met een privé entree vanaf de straat betreedt u dit prachtige appartement. U komt binnen in een ruime hal welke toegang geeft tot de ruime woonkamer. Deze lichte sfeervolle woonkamer meet ca. 4.59 m x 4.55 m. Aan de achterzijde treft u de eenvoudige, maar degelijke keuken. Deze ruimte meet ca. 1.93 m x 3.10 m en geeft toegang tot de zonnige tuin van ca. 40 m² (Z/W). De ruime slaapkamer meet ca. 3.71 m x 4.06 m en geeft tevens toegang tot de heerlijke tuin. Centraal in het appartement bevindt zich de verzorgde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in het hippe Stadsdeel West om de hoek van het heerlijke Rembrandtpark, ook het Erasmuspark is in de directe nabijheid. Het bruisende centrum is op fietsafstand bereikbaar. Op loopafstand bevinden zich voldoende leuke winkels, cafés en restaurants. Sporten en zwemmen kan in het nabijgelegen zwembad en sportcomplex Sportplaza. De binnenstad is op 10 minuten fietsafstand en de verschillende openbaarvervoerverbindingen zijn in de directe nabijheid. De Ringweg A10 (afslag S 105) is vanaf dit appartement uitstekend bereikbaar!

HET ONDERHOUD
Het betreft hier een zeer goed onderhouden appartement. De elektrische installatie bestaat uit 3 groepen en de CV-ketel is van het merk Intergas (2013).

DE VERENIGING
De gezonde VvE ‘Orteliusstraat 193-203 (oneven nummers) en Jan Evertsenstraat 152’ bestaat uit 24 leden. De administratie wordt gevoerd door VvE beheer Amsterdam. Het aandeel voor dit appartement in de totale vereniging bedraagt 55/1.479ste. De servicekosten bedragen ca. € 83,- per maand.

PARKEREN
Er kan een parkeervergunning worden aangevraagd, de wachtlijst bedraagt thans ca. 2 maanden. (West 1.2 – bron: Cition)

DE GROND
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijks te betalen canon is vooruitbetaald t/m 15-05-2063!

BIJZONDERHEDEN
– Gezonde en professioneel beheerde VvE;
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 15-05-2063;
– Mogelijkheid om wel 4 meter vergunningsvrij uit te bouwen;
– Amsterdamse notaris naar keuze koper.

Neem contact op