Nageljongenstraat 3
Amsterdam

Verkocht

Ruim 2-kamer appartement van ca. 48 m² met BALKON en een BERGING gelegen op de eerste etage van een rustig en kleinschalig complex in Amsterdam Noord. Op loopafstand van het hippe NDSM terrein en de PONT naar het Centrum.

DE WONING
U komt binnen in een hal welke toegang geeft tot de overige vertrekken van dit appartement. De sfeervolle woonkamer met open keuken is praktisch ingedeeld. De ruime master-bedroom geeft toegang tot het heerlijke balkon met uitzicht op groen en water. Voorts treft u een praktische inloopkast/berging. De luxe badkamer is vorig jaar genoveerd en voorzien van vloerverwarming. Hier treft u tevens de aansluiting voor de wasmachine. Op de begane grond heeft u nog een separate (fietsen)berging van ca. 5 m².

DE LIGGING
Vanaf de woning fiets je in 5 minuten naar de NDSM pont en met zo’n 10 minuten fietsen ben je al bij de Noord-Zuidlijn. Bussen naar o.a. Station Sloterdijk /Centraal Station/Amstelstation/Zaandam zijn op korte loopafstand en rijden zeer frequent. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de Ring A10 vanwaar je alle kanten op kunt (A1, A2, A4 en A8). Parkeren is vrij en zonder vergunning, er is doorgaans voldoende plek voor de deur! Voor de dagelijkse boodschappen kun je gebruik maken van het winkelcentrum ‘Boven ‘t Y’, Molenwijk, Banne Centrum, het vernieuwde Mosplein en is er een supermarkt op loopafstand in de nieuwbouwwijk de Bongerd. Daarbij biedt het nabijgelegen recreatiegebied ‘Het Twiske’ veel fiets-, wandel- en zwemgelegenheden en in de buurt zelf is er tevens veel groen en water.

HET ONDERHOUD
Het betreft een goed onderhouden appartement. De badkamer is vorig jaar compleet vernieuwd en is voorzien van vloerverwarming. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen en de CV ketel is Remeha (2009). De gehele woning is voorzien van een verzorgde laminaat vloer. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De gedateerde keuken is toe aan vervanging.

DE VERENIGING
De actieve VvE ‘Klinkerweg 4/76 (even) en Nageljongenstraat 1/151 (oneven)’ bestaat uit 114 leden. Het aandeel voor dit appartement in de totale VvE bedraagt 53/9.149ste. De administratie wordt gedaan door Eigen Haard VvE Beheer en de servicekosten bedragen € 89,91 per maand.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald t/m 30-09-2034.

BIJZONDERHEDEN
– Energielabel B;
– Gratis parkeren;
– Oplevering in overleg;
– Rustige en kindvriendelijke wijk;
– Berging op de begane grond van ca. 5 m²;
– Korte afstand van het NZ-lijn station Noord.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Neem contact op