Lederambachtstraat 198
Amsterdam

Verkocht onder voorbehoud

Keurig afgewerkt 3-kamer HOEKAPPARTEMENT van ca. 83 m² gelegen op de vierde verdieping, met een RUIME BERGING op de begane grond en een PRACHTIG UITZICHT over het grootste en groenste stadsdeel van Amsterdam. De buurt is heel divers, ruimtelijk en biedt genoeg mogelijkheden tot ontspanning.

DE WONING
Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het casco van het appartementencomplex is in 2004 grondig vernieuwd. Bij het betreden van het appartement kom je in een ruime hal met meterkast en toegang tot alle overige vertrekken. Te starten in de woonkamer. De woonkamer ligt over de gehele lengte van het appartement en beschikt over twee grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor er aangenaam veel daglicht binnen valt. Door de gunstige hoekligging valt er tevens vanuit het zijraam nog daglicht binnen. Aan de achterzijde van de woonkamer is een werk-/studeerkamer gerealiseerd. Vanuit hier is middels openslaande deuren het Franse balkon gelegen op het westen te bereiken. De ruimte is natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken. De woonkamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer en spachtelputz op de wanden. Je dient de ruimte alleen nog maar naar eigen wens af te stylen. Daarnaast is er meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een royale zithoek en het plaatsen van een eettafel met stoelen. De keuken is uitgevoerd met hoogglans witte fronten, strakke greepjes en een donker kunststof werkblad. Verder zit er speelse betegeling tegen de keukenwand. Door de lange, rechte opstelling en het gebruik van zowel boven- als onderkastjes is er veel handige werk en opbergruimte ontstaan. Met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4 pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en een koel-/vriescombinatie is de keuken zeer compleet te noemen. De wasmachine bevindt zich momenteel ook in de keuken, maar deze zou ook in de bergkast gesitueerd kunnen worden. Van de keuken terug naar de woonkamer en van de woonkamer terug naar de hal. Hier tref je aan de linkerkant de badkamer. De badkamer is modern en netjes afgewerkt en uitgerust met een wastafelmeubel en een inloopregendouche. De mozaïektegeltjes geven de ruimte een speelse uitstraling. Het toilet met fonteintje in een separate ruimte. Het appartement telt in totaal twee ruime slaapkamers, gelegen aan de achterzijde. De ruimtes hebben een goed formaat en zijn hierdoor ook echt als volwaardige slaapkamers te gebruiken. Beide slaapkamers zijn heerlijk licht en afgewerkt met dezelfde laminaatvloer als de rest van het appartement.

DE LIGGING
Het complex is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Winkels, winkelcentrum Osdorpplein, veel restaurants, theater ‘De Meervaart’, het Sloterpark en de Sloterplas zijn gelegen op loopafstand. Met tram 1 om de hoek bent u binnen een mum van tijd op het Leidseplein in hartje Amsterdam.

DE VERENIGING
De ‘Vereniging van Eigenaars Lederambachtstraat 2-198’ bestaat uit totaal 99 appartementen. Het aandeel voor dit appartement in de totale VvE bedraagt 82/8.758ste aandeel. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door een professionele partij. De servicekosten bedragen € 154,29 p/m en het voorschot voor de stookkosten € 58,92 p/m.

HET ONDERHOUD
Het betreft een goed onderhouden appartement, voorzien van houten raamkozijnen met draai/kiepramen in dubbelglas (HR++). Het gehele appartement is afgewerkt met een nette laminaat vloer. De moderne elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. De verwarming gaat middels blokverwarming.

DE GROND
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijks te betalen canon thans is vooruitbetaald t/m 01-07-2053, verder heeft de huidige eigenaar de aanvraag in 2019 gedaan om onder de gunstige voorwaarden de erfpacht eeuwigdurend af te kopen. Meer informatie bij de verkopend makelaar.

BIJZONDERHEDEN
– Gratis parkeren voor de deur;
– Oplevering per direct mogelijk;
– Rustige en kindvriendelijke wijk;
– Erfpacht afgekocht t/m 1 juli 2053;
– Berging op de begane grond van 5 m²;
– Op loopafstand van Tussen Meer en Osdorpplein;

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Neem contact op