Drevel 40
Monnickendam

Verkocht

VERZORGDE HOEKWONING van ca. 109 m² met een GARAGE en maar liefst 4 SLAAPKAMERS en een RUIME VOOR- en ACHTERTUIN!

DE WONING
Middels de ruime voortuin van ca. 58 m² met een praktische garage van ca. 16 m² voorzien van een op afstand bedienbare deur, bereikt u de voordeur van deze verzorgde eengezinswoning. U komt binnen in een ruime hal, welke toegang geeft tot het toilet met fonteintje en de woonkamer met open keuken. Deze nette keuken is van alle gemakken voorzien. De sfeervolle woonkamer met open keuken meet ca. 33 m² en geeft middels een moderne schuifpui (2015) toegang tot de heerlijke achtertuin. De heerlijke achtertuin meet ca. 47 m² en is gelegen op het zuiden.
Middels de trap bereikt u de eerste etage. Op de eerste etage treft u de eerste drie slaapkamers en een ruime badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 3.44 m x 2.72 m, hier treft u tevens de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 4.23 m x 2.12 m. De derde slaapkamer is tevens aan de achterzijde en meet ca. 2.72 m x 5.23 m. De nette badkamer is getegeld tot aan het plafond en voorzien van een ruime inloop douche, wastafel, radiator en een toilet.
Middels de trap bereikt u de tweede etage. Op deze etage treft u de vierde slaapkamer, voldoende bergruimte en tevens aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De vierde slaapkamer meet ca. 4.91 m x 4.92 m. Voorts treft u op deze etage nog voldoende bergruime in twee separate kasten en onder de schuine wanden.

DE LIGGING
Deze verzorgde eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke en rustige woonwijk, op loopafstand van winkelcentrum `t Spil, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Andere faciliteiten, zoals een bibliotheek, sportvoorzieningen, zorgverleners en scholen treft u ook in de directe omgeving. Recreatiegebied het Hemmeland ligt op steenworpafstand. Met de bus bent u in slechts 20 minuten op Amsterdam CS. Binnen een paar minuten fietst u naar het gezellige oude centrum van Monnickendam, waar u vele winkels, leuke terrasjes en goede restaurants treft.

HET ONDERHOUD
Het betreft een goed onderhouden en geïsoleerde woning en is daardoor direct te betrekken. In 2015 is de woning voorzien van nieuwe kunstof kozijnen met HR ++ glas en een nieuwe schuifpui aan de achterzijde. In 2016 is er onderhoud geweest aan het dak (o.a. coaten dakgoten) In 2017 is de complete gasleiding vernieuwd en is de kruipruimte voorzien van isolatiechips. Verder is er tevens isolatie aangebracht in de zijmuur en in de voorgevel. In 2016 is de achtertuin voorzien van een prachtig zonnescherm over de gehele breedte van de woning. De groepenkast bestaat uit 5 groepen met aardlekschakelaar.

BIJZONDERHEDEN
– Energielabel C;
– Goed geïsoleerd;
– Perceel van wel 150 m²;
– Rustige en kindvriendelijke wijk;
– Oplevering in overleg, kan spoedig;
– Eigen garage met op afstand bedienbare deur;
– Korte afstand van het winkelcentrum van Monnickendam.

Neem contact op