De Wittenkade 23-II-A
Amsterdam

Verkocht

Sfeervol STUDIO APPARTEMENT van ca. 31 m² met een heerlijk RUIM TERRAS (Z/O) van wel 7 m² gelegen naast het hippe WESTERPARK en WESTERGASTERREIN.

DE WONING
Middels een verzorgd trappenhuis bereikt u de toegang van dit appartement op de tweede etage. U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de overige vertrekken van het appartement. In de hal treft u een praktische opbergkast met daarnaast de badkamer. De verzorgde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine, wastafel, designradiator en een toilet. De moderne keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, combi magnetron en een vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime overdekte terras van ruim 7 m², gelegen op het zuid/oosten. Het terras is tevens voorzien van een praktische ruime opbergkast.
De woonkamer meet ca. 6.29 m x 3.02 m en is thans opgedeeld in een woon- en slaapgedeelte. De mogelijkheid bestaat uiteraard om hier een echt 2-kamer appartement te creëren.

HET ONDERHOUD
Het pand is in 2012 compleet gerenoveerd (vernieuwbouwverklaring) en daarna gesplitst in appartementsrechten. Het is erg goed onderhouden en de wanden zijn netjes glad gestuukt en geschilderd. De elektrische installatie bestaat uit 6 groepen en de moderne CV is van Intergas. Het appartement is verder nog voorzien van een intercom.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen om de hoek van de van Limburg Stirumstraat waar alle winkels te vinden zijn. Tevens zijn het Haarlemmerplein en de Jordaan op loopafstand met nog veel meer winkels en horeca gelegenheden. Het hippe Westerpark en Westergasterrein liggen om de hoek met o.a. Brouwerij Troost, Bioscoop ‘het Ketelhuis’ en bar Pacific en natuurlijk het jaarlijkse “Rollende Keukens”.
Het appartement is met de auto of het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar (Tram 3, bus 18,21 of 22 vanaf het Haarlemmerplein of tram 5 vanaf de van Limburg Stirumstraat)

DE VERENIGING
De VvE ‘De Wittenkade 23’ bestaat uit 8 leden en het aandeel voor dit appartement in de totale vereniging bedraagt 39/345ste . De administratie wordt gevoerd door RB Beheer en de servicekosten bedragen thans € 65,35 per maand.

DE GROND
Dit appartement is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!

BIJZONDERHEDEN
– Eigen grond;
– Gezonde en actieve VvE;
– Oplevering in overleg, kan spoedig;
– Amsterdamse notaris naar keuze koper;
– Laatprijs is bekend bij verkopend makelaar;
– Mogelijkheid tot het creëren van een separate slaapkamer.

Neem contact op