Circusplein 10
Amsterdam

Verkocht onder voorbehoud

Prachtig, DIRECT TE BETREKKEN 2-KAMER appartement van ca. 56 m² met een zonnig BALKON en een BERGING, gelegen op de derde etage van een rustig en kleinschalig complex in Amsterdam Noord. Op loopafstand van het Winkelcentrum ‘Molenwijk’ en op fietsafstand van het hippe NDSM terrein en de PONT naar het Centrum.

DE WONING
U komt binnen in een hal welke toegang geeft tot de overige vertrekken van dit appartement. De sfeervolle woonkamer met half open keuken is praktisch ingedeeld. De moderne witte keuken is van alle gemakken voorzien (o.a. 5 pits gasfornuis, vaatwasser, Whirlpool oven/magnetron). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon van ca. 7 m², gelegen op het zuiden. De ruime master-bedroom treft u aan de achterzijde en meet ca. 2.80 m x 3.98 m. De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel en design radiator. Voorts treft u nog een separaat toilet, bergruimte van 2.15 m² en een wasruimte met voldoende plek voor de wasmachine en de droger. Op de begane grond heeft u nog een separate (fietsen)berging van ca. 4.60 m².

DE LIGGING
De woning is gelegen op de derde etage van een robuust complex in een zeer aantrekkelijke wijk, op loopafstand van het winkelcentrum Molenwijk, op fietsafstand van de pont (NDSM), leuke uitgaansgelegenheden als Loetje aan t IJ, de IJkantine en Pllek en daarnaast is de ligging uitermate gunstig t.o.v. het openbaar vervoer (bus 35 en 36) en uitvalswegen zoals de A10, A7 en A8. Parkeren is vrij en zonder vergunning, er is doorgaans voldoende plek voor de deur! Daarbij biedt het nabijgelegen recreatiegebied ‘Het Twiske’ veel fiets-, wandel- en zwemgelegenheden en in de buurt zelf is er tevens veel groen en water.

HET ONDERHOUD
Het betreft een zeer goed onderhouden appartement. Het appartement is voorzien van een luxe keuken en een moderne badkamer. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen en de CV ketel is Intergas (2007). De gehele woning is voorzien van een verzorgde laminaat vloer. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. Kortom, dit appartement is direct geschikt voor gebruik!

DE VERENIGING
De actieve VvE ‘Circusplein, Kermispad en Reizigersweg ’ bestaat uit 102 leden. Het aandeel voor dit appartement in de totale VvE bedraagt 62/7.238ste. De administratie wordt gedaan door Eigen Haard VvE Beheer en de servicekosten bedragen thans € 82,07 per maand.

ERFPACHT
Het appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald t/m 15-01-2039. Tevens heeft de huidige eigenaar de aanvraag gedaan, voor het vastzetten van de erfpachtcanon onder de gunstige voorwaarden van 2019.

BIJZONDERHEDEN
– Energielabel C;
– Gratis parkeren;
– Oplevering in overleg;
– Rustige en kindvriendelijke wijk;
– Berging op de begane grond van ca. 4.60 m²;
– Loopafstand vanaf winkelcentrum ‘Molenwijk’.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Neem contact op