Warning: A non-numeric value encountered in /home/kopinsky/domains/kopinskymakelaardij.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Banning Cocqgracht 95
Purmerend

Verkocht

COMPLEET GERENOVEERDE tussenwoning van ca. 124 m² met 6 SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, een LUXE KEUKEN en een RUIME VOOR- EN ACHTERTUIN! Bij deze PRACHTIGE woning is het een kwestie van uw spullen pakken en direct verhuizen!

DE WONING
Via de voortuin van ca. 12 m² bereikt u deze prachtige gerenoveerde woning. U komt binnen in de hal, welke toegang geeft tot het toilet met fonteintje en een praktische trapkast. Vanuit de hal komt u in de ruime doorzon woonkamer met een moderne keuken, welke van alle gemakken is voorzien.(o.a. inductie kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en een separate vriezer). De lichte woonkamer meet ca. 30 m² en geeft middels twee deuren toegang tot de ruime tuin van ca. 78 m². Verder heeft de tuin een achterom, met daarachter een fijne speelplaats voor de kinderen.
Op de eerste etage treft u drie ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 2.89 m x 2.90 m. De tweede slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde en meet ca. 2.71 m x 3.89 m. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 3.60 m x 3.31 m. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet.
Op de tweede etage komt u boven in de hal. Vanuit deze hal heeft u toegang tot de overige drie slaapkamers. De vierde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en meet ca. 3.56 m x 4.22 m. De vijfde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en meet ca. 2.01 m x 3.56 m. De zesde slaapkamer (thans in gebruik als wasruimte) meet ca. 1.96 m x 1.91 m. De tweede badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel.

DE LIGGING
Deze kant-en-klare eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke en rustige woonwijk, op loopafstand van Gildeplein, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Andere faciliteiten, zoals een bibliotheek, sportvoorzieningen, zorgverleners en scholen treft u ook in de directe omgeving. Met ca. 10 minuten fietsen staat u in het centrum van Purmerend, waar u vele winkels, leuke terrasjes en goede restaurants treft. De woning is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

HET ONDERHOUD
Tijdens de renovatie is deze woning compleet vernieuwd, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard. De gehele woning is afgewerkt met een PVC visgraat vloer. De tweede etage is voorzien van inbouwspots. De elektrische installatie bestaat uit voldoende groepen. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd. De woning is voorzien van een ruime dakkapel. Kortom, deze woning is direct geschikt voor gebruik!

BIJZONDERHEDEN
– Perceel van 141 m²;
– Oplevering per direct mogelijk;
– Rustige en kindvriendelijke wijk;
– Niet klussen, maar direct wonen;
– Korte afstand van het winkelcentrum Gildeplein;
– Mogelijkheid tot het uitbouwen van de begane grond.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Neem contact op