Amerbos 378
Amsterdam

Verkocht

Prachtig licht en sfeervol 4-KAMER HOEKAPPARTEMENT van ca. 87 m² met een RUIM BALKON en een praktische BERGING in de onderbouw!

DE WONING
Middels een automatische deur vanaf de straat bereikt u de ruime entree van dit zeer goed onderhouden appartementencomplex gelegen in een groene omgeving. Middels een trap of lift bereikt u de zesde etage van dit prachtige complex. U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot het toilet met fonteintje, het separate washok en de lichte woonkamer. Deze ruime woonkamer meet ca. 30 m² en geeft toegang tot het zonnige balkon van ca. 6 m² (O). Vanuit de woonkamer bereikt u de verzorgde open keuken. Deze degelijke keuken is van alle gemakken voorzien. Middels een ruime open hal heeft u toegang tot de drie slaapkamers (thans is er één in gebruik als eetkamer) en de badkamer. De eerste slaapkamer meet ca. 2.01 m x 4.39 m en is gelegen aan de achterzijde. De tweede slaapkamer meet ca. 2,05 m x 4,39 m en ligt tevens aan de achterzijde. De Master Bedroom (thans eetkamer) meet ca. 2.86 m x 4.08 m en is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel. In de onderbouw van het complex treft u een ruime berging aan van ca. 5.20 m².

DE LIGGING
Dit appartement is gelegen in één van de leukste en beste buurten van Amsterdam Noord, nabij het gezellige winkelcentrum Boven ’t IJ en het prachtige “Waterland” in een rustige en groene woonomgeving. De eerste halte van de Noord-Zuid lijn ligt op nog geen 10 min. loopafstand!

DE VERENIGING
De actieve vereniging ‘Buikslotermeer’ wordt professioneel beheerd door Rappange administratie B.V. Het aandeel van dit appartement in de totale VvE bedraagt 21/1.116 ste. De servicekosten bedragen ca. € 210,65 per maand.

HET ONDERHOUD
Het betreft een goed onderhouden appartement. De wanden zijn netjes gestuukt en geschilderd en door het gehele appartement ligt een nette houten vloer. De moderne elektrische installatie bestaat uit 6 groepen.

DE GROND
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon bedraagt ca. € 220,- per jaar. Het huidige tijdvak loopt t/m 15-02-2040.

BIJZONDERHEDEN
– Hoekwoning op de zesde etage;
– Complex voorzien van een lift;
– Gezonde en actieve VvE;
– Gratis parkeergelegenheid;
– Oplevering per direct mogelijk;
– Amsterdamse notaris naar keuze koper.

Neem contact op