Warning: A non-numeric value encountered in /home/kopinsky/domains/kopinskymakelaardij.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

SCHRIJF EEN REVIEW

Schrijf uw reactie

12 Reacties

 1. Rick heeft ons voor de derde keer prima geholpen!
  De eerste keer hebben we een appartement in de Pijp via Rick gekocht.
  Daarna hebben we met zijn hulp een mooi appartement met dakterras aangekocht in oud-west en nu heeft hij voor ons een appartement op de Albert Cuyp verkocht.
  Rick is vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar, hij communiceert helder en is bereid altijd een stap extra te doen. Wij zijn wederom erg tevreden over zijn diensten.

  Antwoord
 2. Rick heeft ons op een zeer fijne manier begeleid met de verkoop van ons huis. Professioneel, helder, eerlijk, positief en altijd vrolijk. Rick was goed bereikbaar en had een luisterend oor.
  Een huis verkopen is al spannend genoeg dus een makelaar als Rick om je heen was voor ons zeer prettig en zou ik hem iedereen adviseren.

  Antwoord
 3. Als je na 49 jaar besluit om je huis te verkopen, is dat niet zomaar iets. Dan is het fijn om een verkoopmakelaar met kennis van zaken te hebben. Nu hoor ik u denken ‘alle makelaars hebben toch kennis van zaken’. Dat mag je natuurlijk wel verwachten. Maar Rick onderscheidt zich echt als het gaat om persoonlijke aandacht en begeleiding. Dit gaf voor ons de doorslag om met Rick in zee te gaan. Het resultaat: hij heeft ons volledig ontzorgd bij de verkoop van ons huis op Marken. Dus, zoekt u een verkoopmakelaar? Wij bevelen Rick zeker aan!

  Antwoord
 4. I have had the occasion to work three times with Rick. When he was not yet working for his own account, to rent an apartment. In 2016, when I bought an apartment in Amsterdam and finally when I recently sold the same apartment.
  It is always a pleasure to work with him!
  He is providing good advices, he is reactive, proactive and very conscientious.

  Highly recommended!

  Antwoord
 5. Rick heb ons huis binnen een week verkocht! De samenwerking is ontzettend goed verlopen en de bereikbaarheid van Rick is super! Kopinsky makelaardij is door Ricks persoonlijke aanpak en begeleiding kortom n echte aanrader voor ieder die succesvol z’n weg wil vinden in makelaarsland!

  Antwoord
 6. Bert 4-6-2020
  Rick heeft mijn huis verkocht.Wat wij af gesproken hadden heeft hij waar gemaakt hij is vriendelijk en deskundig .Ook als je vragen had kon je na vijf uur bellen. Ook heeft hij zijn agenda om gezet, om dat ik dacht dat 3uur wel genoeg zou zij om even naar de vuilstort te gaan in Purmerend.
  Dus Goed gedaan Rick.

  Antwoord
 7. Betrouwbaar, deskundig en een prettig mens. De verkorte samenvatting van de werkwijze van Rick Kopinsky. Daar komt bij zijn gedrevenheid, meedenken en flexibiliteit. Voor ons heeft dit alles tot een heel mooi resultaat geleid met de verkoop van ons woonhuis in Monnickendam! Verkoop in 1 dag! Ik kan kortom iedereen Kopinsky makelaardij aanbevelen!

  Antwoord
 8. Ik ben uitermate tevreden met Rick als verkoopmakelaar. De fijne begeleiding, zijn vriendelijk- en deskundigheid gaven me volledig vertrouwen. En het resultaat is top! Een absolute aanrader voor andere woningverkopers.

  Dank Rick, echt ontzettend fijn dit met jou te mogen doen.

  Antwoord
 9. In 2017 i.s.m. Rick Kopinsky een appartement aangekocht. Gedurende het aankoopproces heeft Rick mij continu van professioneel advies voorzien. Verder heb ik Rick ervaren als een bijzonder flexibel en vriendelijk persoon die altijd de tijd neemt om zaken goed uit te leggen en/of toe te lichten. In evt. volgende trajecten zou ik zeker weer gebruik maken van de expertise van Rick Kopinsky.

  Antwoord
 10. Zeer tevreden met de snelle en vakkundige begeleiding van de aankoop van mijn appartement. Zeker aan te raden!

  Antwoord
 11. Rick Kopinsky went way beyond just doing the job of selling my sister’s flat in Amsterdam Noord. He also put me in touch with a few people who rapidly sorted out the legals and clearance together with a few essential repairs before selling.

  I asked for a quick sale and accepted a good offer within 3 days of the place being ready. Not only this, final signing was brought forward by 2 weeks so the whole process was all achieved in just 4 weeks!! I live in the UK where selling property can be very stressful but Rick is proactive and made a difficult situation run so easily and stress free.

  I came across Rick several years ago when he sold my parents place. He was brilliant then too and thanks to social media he was easy to find this time round. Thoroughly recommended in every respect.

  Antwoord
 12. Rick heeft mij begeleidt bij het aankopen van een nieuwe woning in Broek in Waterland. Hij is inhoudelijk zeer deskundig, en heeft veel kennis van de lokale markt. Prettig in de communicatie, en betrokken gedurende het volledige (aankoop)proces. Een absolute aanrader voor andere woningzoekenden!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *